Asamblare Mobila 0799996760

Asamblare Mobila de Bucatarie 

Oferim servicii profesionale de Montaj Mobila de Bucatarie si Asamblare Mobila Bucatarie la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov !

asamblare si montaj mobila
asamblare si montaj mobila

Asamblare Mobila Bucatarie

Daca nu te descurci, sau vrei ca mobilierul de living sa fie asamblat de o echipa profesionista, apeleaza la serviciile noastre !

asamblare si montaj mobila
asamblare si montaj mobila

Asamblare Mobila de Bucatarie

In general asamblarea mobilei de bucatarie implica un necesar de scule si experienta mai mare, dar nelipsite echipelor noastre.

asamblare si montaj mobila
asamblare si montaj mobila

Asamblare Mobila Bucatarie Bucuresti

Asamblarea mobilierului pentru dormitor incepe cu montajul dulapului, urmat de montajul patului apoi se asambleaza comoda si noptierele.

 

Montam Mobila Bucatariei tale intr-o singura zi !

Chiar daca este vorba de o garsoniera, apartament sau vila, noi vom asambla mobilierul casei tale intr-o singura zi, cu personal calificat si garantia montajului facut ca la carte. Ne desfasuram activitatea de montaj mobila in Bucuresti si Ilfov cu echipe specializate in montajul mobilei pentru dormitor, living sau bucatarie.
 

Asistenta Servicii Montaj Mobilier


Montaj Profesional de Mobila


Respectarea regulilor cladirii.


Garantia Serviciilor de Montaj


Servicii de Reparatii Mobila


Asamblare Mobila de Bucatarie : corpuri baza

Montaj sau Reparatii

 • Asamblarea corpurilor de baza si suspendate ale bucatariei
 • Instalarea blatului de bucatarie precum si debitajul / taierea acestuia
 • Montajul incorporabilelor si decupajul blatului: chiuveta, plita, cuptor, hota
 • Instalarea plintei, a inaltatorului de blat sau a cantului

Asamblare Mobila Bucatarie : corpuri suspendate

Montaj sau Reparatii

 • Asamblare cadru Sifonier sau Dulap si instalare pe pozitia finala
 • Montajul si reglarea usilor pe balamale sau glisante 
 • Asamblarea si Montajul cadrului de Pat, inclusiv sertare sau lada
 • Asamblarea Comodei, reglajul sertarelor si a usilor
 • Montajul Noptierelor cu sau fara sertare

Asamblare Mobila Bucatarie: Blat Bucatarie

Montaj sau Reparatii

 • Asamblare mobilei tip Biblioteca si suspendare corpuri
 • Asamblare si Instalare mobila Living, comoda tv, vitrina, etajera, polite
 • Montaj canapea sau coltar de living
 • Asamblare masuta de cafea, masa dining si scaune de living
 • Reglaje usi si sertare mobilier pentru living

Bucura-te de mobilierul casei tale, folosind un Montaj de Mobila pentru Bucatarie Profesional

asamblare si montaj mobila
asamblare si montaj mobila

Asigura-ti confortul apeland la servicii profesionale de Montaj  si Reparatii Mobila in Bucuresti si ilfov.

 • Rapiditate si Eficienta : programare in Maxim 2 zile lucratoare, inclusiv ziua in curs
 • Garantia unui montaj ca la carte, oferim garantie montajului
 • Profesionalism: experienta in domeniul montajului de mobila de 8 ani
 • Diversificare: Montam si asamblam orice tip de mobilier impachetat precum cele achizitionate de la : Dedeman, Ikea, Kika, Tamos, Videnov, Mobexpert, Naturlich, Mirjan, lems, Casa Rusu, etc

Echipa Asamblare Mobila Bucatarie

Echipele noastre de asamblare mobila, ofera servicii specializate de montaj mobila casnica, adica se ocupa cu montajul mobilei din locuinta clientilor. Puteti apela cu incredere la echipele noastre de asamblare mobila atunci cand achizitionati mobilier impachetat din magazinele de specialitate precum Ikea, XxxLutz, Dedeman, Emag, etc, dar si cand aveti nevoie de serviciile de demontaj mobila atunci cand soriti sa va mutati sau sa inlocuiti mobila din locuinta dumneavoastra fie ca este vorba de mobila de dormitor, living sau bucatarie. Nu toate produsele de mobilier se asambleaza usor, unele neavand nici macar schita de montaj, deseori ni se intampla ca echipele de asamblare mobila sa constate lipsa instructiunilor de asamblare a mobilierului impachetat, dar pentru noi nu este o mare problema.

Singurul dezavantaj al mobilierului achiziționat din magazinele online este că acesta se livrează în pachete și de obicei vine fără montaj. Echipa asamblaremobilă.ro vine în ajutorul clienților care au comandat mobilă de pe magazinele online de specialitate oferind acestora servicii prompte și  de calitate de asamblare mobilă la domiciliul acestora chiar dacă este vorba de montajul mobilei pentru dormitor living sau bucătărie echipa noastră de montaj mobilă vă va scăpa de calvarul montajului pachetelor de mobilă.

Ansamblarea seturilor de mobilier pentru dormitor presupune montajul fiecărui produs ce alcatuieste setul de dormitor, într o ordine bine știută de la începutul montajului de mobilier primul produs de mobilier ce se ansamblează în dormitor este dulapul sau dressinguri sau șifonierul deoarece acesta se ansamblează jos de fapt cadrul acestuia se ansamblează jos după care se ridică pe poziția în care va rămâne ulterior se montează ușile și se fac reglajele balamalelor și a picioarelor precum i se ansamblează Și decorațiunile de tip rame sau oglinzi. Următorul produs de mobilier care se va ansamblu va fi patul și inclusiv somiera acestuia iar la final se vor face reglajele picioarelor. După ce echipa de asamblare mobilă a montat șifonierul și patul urmează să asambleze comoda care poate fi comodă cu sertare sau cu sertare și uși. După montajul comodei aceasta este așezată pe poziția finală urmând a i se face ultimele reglaje a ușilor și inclusiv a sertarelor. Setul de mobilă de dormitor pe lângă dulap pat și comodă mai poate conține și noptiere etajere sau corpuri suspendate, montajul acestora realizând dusei la final. 

Asamblarea mobilierului de living va începe cu montajul mobilierului propriu zis de living așadar primele obiecte de mobilă ce se vor monta vor fi comoda TV soldat biblioteca etajera polițele iar de abia la urmă se va monta canapeaua sau coltarul, masa , scaunele și măsuța .


Aveti nevoie de servicii profesionale de Asamblare, Montaj si Reparatii Mobila ?     

Contactati-ne !

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți